Over Jumbo

Elke dag de klant 100 procent centraal

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Laagste prijs, beste service, grootste assortiment

Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Dat is de basis van onze unieke formule. Niet alleen de  klanten profiteren ervan: ook voor de medewerkers is het prettig én leuk om op deze manier te werken. De 7 Zekerheden zijn hierbij belangrijk.

Jumbo is de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert. Wij doen er alles aan om de klanten 100% tevreden naar huis te laten gaan. Medewerkers van Jumbo vinden het een uitdaging om tot het uiterste te gaan. Als klanten een product missen, zorgen onze medewerkers ervoor dat het betreffende artikel binnen twee weken in het assortiment wordt opgenomen.

Jumbo’s 7 Zekerheden

  1. Euro’s goedkoper
  2. Service met een glimlach
  3. Voor ál uw boodschappen
  4. Vers is ook écht vers
  5. Vlot winkelen
  6. Niet tevreden? Geld terug!
  7. Uw wensen centraal

Nieuwste vacatures

Maak een job-alert aan

Wil je graag bij Jumbo werken?

Maak dan een job-alert aan. Je krijgt automatisch bericht als we een vacature voor je hebben!

Scroll omhoog