Ondernemers

Jouw succes is ons succes

Als supermarktondernemer bij Jumbo ben je eindverantwoordelijk voor het succes van je supermarkt. Tegelijkertijd maak je deel uit van een professionele, landelijke organisatie. Dat merk je vanaf het moment dat je besluit voor een eigen Jumbo te gaan. Vanuit het hoofdkantoor in Veghel krijg je over de volle breedte advies, ondersteuning en begeleiding bij de ontwikkeling en exploitatie van je eigen JUMBO onderneming.

De organisatie zet de lijnen uit, de ondernemer vult ze in. De samenwerking tussen het hoofdkantoor en de ondernemers is uniek. Het hoofdkantoor blijft de formule ontwikkelen, de ondernemers zorgen in hun winkel voor de lokale invulling. Zij kennen de plaatselijke situatie en weten wat werkt. De krachtige ondersteuning van het hoofdkantoor in combinatie met het lokale inzicht van de ondernemers maken van elke Jumbo een uniek succes.

 

Wat vragen we?

Klantgerichtheid en overtuigend koopmanschap opgebouwd door ruime relevante kennis en ervaring in de Foodretail.
Je bent vanuit jezelf gericht op de klant. Servicegerichtheid en oog voor de wensen van jouw klanten zijn doorslaggevend voor het succes van jouw winkel. Samen met de 7 zekerheden van de Jumbo formule en jouw koopmanschap ben je in staat van klanten echte fans te maken. Iedere dag samen met je team van medewerkers de klantverwachtingen overtreffen moet je Passie zijn.

Intelligentie
Je beschikt over een aantoonbaar bovengemiddeld HBO-kennis, -werk- en denkniveau en hebt een cijfermatig en strategisch inzicht. Ook kun je logisch en analytisch denken en handelen.

Persoonlijkheid
Je motiveert, stimuleert, initieert en hakt waar nodig moeilijke knopen door. Je kunt goed met mensen omgaan en bent een besluitvaardige, zelfverzekerde en stressbestendige persoonlijkheid.

Organisatieloyaliteit
Samenwerking bepaalt het succes. Dat is onze overtuiging. Onze samenwerking is gebaseerd op Vertrouwen, Erkenning en Transparantie. De kwaliteit in onze samenwerking wordt geborgd door heldere en duidelijke formule- en samenwerkingsovereenkomsten. Condities worden in overleg met de Franchise Ondernemersvereniging overeengestemd.

Wat bieden we?

Met Jumbo kies je voor:

  • een succesvolle, snelgroeiende organisatie – de nummer 2 in Nederland;
  • een unieke formule gebaseerd op de 7 Zekerheden;
  • een familiebedrijf dat voor professionele ondersteuning en begeleiding zorgt;
  • een formule die ruimte geeft aan lokaal ondernemerschap.

De kracht van ondernemerschap

Als Jumbo benutten we de kracht van de ondernemer. Samenwerking schrijven we binnen Jumbo met hoofdletters. Tenslotte bepaalt de samenwerking tussen Jumbo en de ondernemer het succes. In de dagelijkse praktijk betekent dit een gezamenlijke zoektocht naar de balans tussen:

  • centraal en lokaal
  • uniformiteit en vrijheid
  • de toegevoegde waarde van lokaal ondernemerschap

Interesse?

Goed om te horen! Vanwege de Optimalisatiefase van onze Jumbo organisatie zijn er momenteel beperkte mogelijkheden voor nieuwe startende ondernemers.

Ondanks dit gegeven komen wij graag in contact met ondernemende ambitieuze kandidaten om samen naar toekomstsmogelijkheden binnen JUMBO te kijken.

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*
*
*
*
*

Nieuwste vacatures

Maak een job-alert aan

Wil je graag bij Jumbo werken?

Maak dan een job-alert aan. Je krijgt automatisch bericht als we een vacature voor je hebben!

Scroll omhoog