Terug naar Supermarkt

Hulpkrachten

Van vakkenvuller naar een baan met eindverantwoordelijkheid in één jaar tijd. Dat kan zo maar gebeuren als je op je vrije zaterdag bij Jumbo gaat werken. De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Dat is de basis voor ons succes. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken.

Alle Hulpkrachten vacatures

Helpende handen

Je bent een manusje-van-alles. Flexibel. Oplossingsgericht. Overal inzetbaar. Altijd gemotiveerd. Jij begrijpt wat klantvriendelijkheid inhoudt. Onze 7 Zekerheden in de praktijk brengen: voor jou is het een automatisme. Wij bieden je een leuke werksfeer bij een Jumbo in de buurt. En ook naast het werk doen we extra’s. Het ene filiaal organiseert een kerstborrel, het andere een paasontbijt of een zomerse barbecue… het hoort erbij. Want jij hoort erbij. En wil je hogerop? Jumbo biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en onze Jumbo Academy helpt je daarbij.

Wat zeggen jouw collega's

  • " Naast school werk ik bij Jumbo om wat extra’s te verdienen. Destijds heb ik bewust gekozen voor Jumbo, de sfeer onderling leek me erg leuk. En dat is ook zo. Tegenwoordig ben ik nog vaker bij Jumbo, omdat ik er nu ook stage loop. Zo leer ik de organisatie nog beter kennen.
    Thomas Kamphorst
    DKW Medewerker

    Scroll omhoog