Supermarkt

Probeer maar eens ergens zo’n breed assortiment aan producten tegen de scherpste prijzen te vinden als in een Jumbo supermarkt. Lukt je niet. Gegarandeerd. Want bij Jumbo zijn heel veel gedreven mensen bezig om onze klanten optimaal te bedienen met de beste service. En ze hebben allemaal hun specialisme. Ben jij ook zo iemand? Kun jij de klant nóg meer service bieden? Denk jij dat een indeling nog overzichtelijker kan? Dat een product nog verser kan? Dat kwaliteit nog hoger kan? Ben jij zo iemand die stiekem nooit helemaal tevreden is, omdat het altijd nóg beter kan? Dan is onze supermarkt dé werkplek voor jou.
Bekijk de Supermarkt vacatures

Uitgelichte vacatures

Wat zeggen jouw collega's

 • " Naast school werk ik bij Jumbo om wat extra’s te verdienen. Destijds heb ik bewust gekozen voor Jumbo, de sfeer onderling leek me erg leuk. En dat is ook zo. Tegenwoordig ben ik nog vaker bij Jumbo, omdat ik er nu ook stage loop. Zo leer ik de organisatie nog beter kennen.
  Thomas Kamphorst
  DKW Medewerker
  " Ik was 16 en zocht een baantje in de buurt. Dat is nu vijf jaar geleden. Op dit moment ben ik verkoopmedewerker en vulploegleider. Volgend jaar ga ik een opleiding volgen via Jumbo, dus voorlopig ben ik hier nog niet uitgeleerd.
  Wouter Verbakel
  Verkoopmedewerker/vulploegleider
 • " Als hoofdcaissière zorg ik voor de planningen, beheer ik de voorraden en stuur ik andere caissières aan. Ik zorg dat mijn team functioneert en dat we onze doelen halen, het is aan mij om te bepalen op welke manier we dat doen.
  Steffie Verhagen
  Hoofdcaissière
  " Ik ben verslingerd aan het werk in de supermarkt. Ik doe alle SAP-processen, maak collilijsten, analyseer cijfers. Maar er is ook veel tijd voor de menselijke kant: het aansturen van collega’s en het contact met klanten. Optimale combinatie!
  Daan van der Heijden
  Afdelingsmanager DKW
 • " Leiding geven aan een kaderteam, eindverantwoordelijk zijn voor de winkel, R&R correctie… allemaal taken die ik graag uitvoer. De 7 Zekerheden geven me de vrijheid en creativiteit om Jumbo nog onderscheidender te maken.
  Sabine Groen
  Filiaalmanager
  " Op mijn 22e werd ik filiaalmanager en ik doe dit werk nu al 16 jaar met veel liefde en plezier. Kijk, bij andere werkgevers word je belemmerd door de regels. Hier krijg je de vrijheid je eigen beslissingen te nemen en alles in het werk te stellen de klant blij te maken..
  Bas van Rijn
  Filiaalmanager

  Scroll omhoog