Terug naar Online

Pick Up Points

De supermarkt van het jaar nog beter maken. Jij ziet mogelijkheden. Zeker online. De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Dat is de basis van ons succes. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken.

Alle Pick Up Points vacatures

Bij Jumbo Online maken we de unieke Jumbo Formule ook digitaal beschikbaar. Met www.jumbo.com en verschillende apps brengen we Jumbo digitaal naar de klant toe. Thuis, onderweg, in de winkel, waar dan ook. 24 uur per dag. Zo maken we het leven van de klant leuker en makkelijker. Digitaal inspiratie opdoen en informatie opzoeken: Jumbo Online maakt het mogelijk. Net als online boodschappen bestellen. In ons online magazijn (e-fulfilment center) in Den Bosch verzamelen we de online bestelde boodschappen. De klant haalt ze op bij een Pick Up Point in een Jumbo Supermarkt of bij een Pick Up Point op een andere locatie. Of nog makkelijker, de klant krijgt ze thuisbezorgd. Als ze dat willen zelfs tot in de keuken.

Dat is het heden, en wat biedt de toekomst? Wil jij die mede bepalen? Kun jij dingen bedenken waar de klant op zit te wachten, terwijl hij dat zelf nog niet eens weet? Laat het ons weten.

Scroll omhoog