Logistiek

Klanttevredenheid begint hier. In de 5 distributiecentra van Jumbo rijden 550 vrachtwagens af en aan met honderdduizenden artikelen. En dat iedere dag opnieuw. En al die artikelen moeten schoon, vers, onbeschadigd en op de juiste temperatuur in de winkels terechtkomen. Hier gaat het om snelheid en zorgvuldigheid. Om bedrijvigheid en verantwoordelijkheid. Kun jij dat aan? Ben je graag in beweging? Dan is een baan in het Distributiecentrum iets voor jou.
Bekijk de Logistiek vacatures

Afdelingen binnen “Logistiek”

Uitgelichte vacatures

Wat zeggen jouw collega's

 • " Ik ben een mensenmens. Daarom vind ik de collegialiteit, de sfeer en de contacten binnen en buiten Jumbo zo prettig. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten, collega’s, uitzendbureaus en andere mensen met wie we samenwerken tevreden zijn.
  Marcel van Lieshout
  Medewerker Procesbeheer
  " Het is een zeer afwisselende functie waarvan je ’s morgens nooit weet wat je die dag te wachten staat, waarin je snel moet kunnen schakelen en goed op de hoogte moet zijn van wat er die dag op het DC speelt. Het vele contact met zowel collega’s op het DC als ook met die in de winkels maakt deze fun...
  Yvonne Diepenbroek
  Medewerker Servicedesk Logistiek
 • " Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat alle bloemen klaar staan voor de boeketterie en pikken we orders. Verder letten we op kwaliteit en voorraad. Mijn eigen bloemetjes? Die koop ik ook bij Jumbo; altijd vers en ruime keus!
  Froukje Egelmeer
  Medewerkster Bloemencel
  " Als teamleider in het distributiecentrum werk ik aan een zo efficiënt mogelijke, tijdige operationele uitvoering van werkzaamheden. Het werk is leuk omdat geen dag hetzelfde is en er steeds nieuwe uitdagingen zijn waar ik mijn tanden in kan zetten.
  Martin van Hedel
  Teamleider Distributiecentrum
 • " Ik ondersteun de teamleiding van het distributiecentrum en ik werk op andere plekken binnen de afdeling. Iedere dag betekent nieuwe kansen. Het is mooi te zien welke groei het bedrijf heeft doorgemaakt, ik ben trots dat ik er deel van uitmaak.
  Alex van de Ven
  Goederenontvanger Distributiecentrum
  " Via mijn broer ben ik in 2003 bij Jumbo terecht gekomen. Ik vind het heerlijk om in het transport te werken en Jumbo is een bedrijf met toekomst. Vastigheid en salaris zijn voor mij belangrijk, daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb een gezin en daar wil ik gewoon het beste voor.
  Herald Clement
  Chauffeur
 • " We zorgen ervoor dat de vrachtwagens met DKW en vers op tijd bij de winkels komen. Daarnaast begeleiden we de andere Jumbo chauffeurs. Voor mij persoonlijk was het een grote eer toen ik werd gevraagd zitting te nemen in de OR. Op deze manier kan ik nog meer mijn steentje bijdragen aan het succes van...
  Louy van Mieghem
  Transportplanner

  Scroll omhoog