Terug naar Hoofdkantoor

Commercie

De beste bananen voor een nog betere prijs aanbieden. Probeer het maar. De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Dat is de basis van ons succes. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 60.000 collega’s Jumbo elke dag beter helpen maken.

Alle Commercie vacatures

Altijd het grootste en beste assortiment

Het grootste en beste assortiment van Nederland tegen de laagste prijs. Dat biedt Jumbo de klant. Commercie bepaalt dat assortiment. De afdelingen binnen Commercie kopen de artikelen in, bepalen de prijzen en maken schappenplannen voor een uniforme schapindeling in de winkels. Heel belangrijk werk. En dat kan altijd nóg beter. Maar alleen als we mensen in huis hebben die luisteren naar de klant, met verstand van zaken, met elke dag een frisse blik, met creatieve ideeën en lef. Ben jij zo iemand? Dan wil Commercie graag met je kennismaken.

Wat zeggen jouw collega's

 • " Ik ben verantwoordelijk voor panklare artikelen, koelverse sappen en convenience producten. Ik volg de trends, zoek nieuwe artikelen, bepaal het assortiment, de winkelpresentatie, consumentenprijs en acties. Heel afwisselend werk, waarbij het prettige contact met collega's én leveranciers me erg aan...
  Marieke Habraken
  Category Manager
  " Mijn unit team is continu in de weer met de 7 Zekerheden van Jumbo. Voor onze productgroepen moeten we de beloftes ten aanzien van assortiment, prijs, schappresentatie en aanbiedingen elke dag opnieuw zien waar te maken.
  Wibo van Wijk
  Unit manager Category

  Scroll omhoog