Hoofdkantoor

De mensen van ons hoofdkantoor zorgen ervoor! Dankzij de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012 is Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen wij alle winkels op alle gebieden. Commerciële activiteiten bedenken en uitwerken. Financiële rapportages opstellen. Producten slim inkopen. De collega’s van ons hoofdkantoor in Veghel zorgen ervoor. Allemaal zijn we lid van één grote familie met hetzelfde Jumbo DNA: Samen, Ondernemen en Winnen staan centraal. En wist je dat we werken in een vernieuwd en bijzonder gebouw op flexibele werkplekken? En op de begane grond is het Foodcafé, een inspirerende ruimte met een bijzonder assortiment waar iedereen graag komt, óók onze zakelijke relaties.
Bekijk de Hoofdkantoor vacatures

Afdelingen binnen “Hoofdkantoor”

 • Bepaal ons assortiment
 • Denk mee over schappenplan
 • Elke dag beter voor de klant
10

HR

Uitgelichte vacatures

Wat zeggen jouw collega's

 • " Als ICT-architect werk ik aan projecten vanuit verschillende aandachtsgebieden: van online marketing tot supply chain en van master data management tot finance. Daarnaast maken we ICT-roadmaps voor bijvoorbeeld het Jumbo omnichannel platform. Ik vind dat architectuur de organisatie, de projecten en...
  Rick van Werkhooven
  ICT Architect
  " Met elkaar komen tot iets moois, dat is Jumbo. Zo ben ik het meest trots op het neerzetten van ons E-Commerce platform. De vele mogelijkheden die er op IT vlak zijn binnen Jumbo maken het werk leuk. Je krijgt de vrijheid om met goede ideeën te komen en deze ook tot uitvoering te brengen. Jumbo is ve...
  Gosse Reinsma
  Team Manager Jumbo ICT Delivery - Development
 • " MVO is heel belangrijk in de levensmiddelenbranche. Jumbo is een organisatie die wil doorpakken op dit gebied. Ik vind het altijd weer leuk als collega's me laten weten dat ze samen met leveranciers een goede overeenkomst hebben gesloten en nog duurzaam ook!
  Cindy van Lieshout
  MVO manager
  " Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het creëren en borgen van de formule uitgangspunten binnen Jumbo en het vertalen, uitdragen en monitoren van de formulestrategie naar de lokale marktsituatie. Ik vind het erg leuk om met verschillende afdelingen te streven naar optimale klanttevredenh...
  Bas Bakker
 • " In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van artikelen binnen mijn unit op het distributiecentrum. Door duidelijke afspraken met de leveranciers en het besturen van het assortiment, promoties en seizoen gaan we voor maximale levervolledigheid aan onze winkels...
  Jorn Munnik
  Supply Chain Operator
  " Ik ben doorgegroeid van hulpkracht tot filiaalmanager. Nu ben ik als manager Operations verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de supermarkten. Van klantbenadering tot winkelbeeld, van omzet en loonkosten. Dat ik op alle niveaus binnen Jumbo heb gewerkt, helpt me nog elke dag.
  Ward de Bruyn
  Manager Operations
 • " Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Backoffice Operations en Winkelservicedesk. Doordat de ontwikkelingen zo snel gaan, is er alle ruimte voor eigen initiatief. Dat ligt me uitstekend.
  Maarten van der Aa
  Manager Backoffice Operations en Winkelservicedesk
  " Van Jumbo de meest geliefde supermarkt van Nederland maken. Daar werken we hard aan op de marketingafdeling van Jumbo. Met onze campagnes spelen we in op de verwachtingen en behoeften van onze klanten. Met als basis de vertrouwde 7 zekerheden. Die verwachtingen overtreffen we graag bij Jumbo. Want d...
  Tom Verwijst
  Themamanager
 • " Binnen Jumbo ben ik binnen de afdeling Marketing verantwoordelijk voor mediamanagement en partnerships. Altijd geldt: de klant staat centraal en Jumbo doet geen loze beloftes, maar geeft keiharde garanties. Het is geweldig om met zo’n formule te mogen werken!
  Monique Pennings
  Teamleider Landelijke Thema’s
  " Vijf jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe werkgever met doorgroeimogelijkheden. Bij Jumbo zijn mijn verwachtingen zeker uitgekomen. Hier werk je in de eerste plaats met elkaar en krijg je tegelijkertijd alle ruimte om aan jezelf te werken.
  Katja Besters
  HR Manager Winkels
 • " Aandacht voor resultaat en mensen is het speelveld waar ik me in bevind. Hierin ervaar ik bij Jumbo alle vrijheid en ruimte. Bijzonder vind ik de grote bereidwilligheid van collega's om elkaar te helpen. Dit is de ultieme vertaling van de 7 Zekerheden naar het hoofdkantoor.
  Marieke Heesakkers
  Hoofd 7 Zekerheden Trainingen
  " Als bijbaan heb ik 8 jaar in een supermarkt gewerkt. Bovendien heb ik Financieel Management gestudeerd. Bij Jumbo komen beide werelden samen.
  Susan Donkers
  Controller
 • " De overname van Super de Boer en de integratie van hun financiële administratie met die van Jumbo. Dat was pas een prachtproject!
  Gert-Ton Geerts
  Hoofd Financiële administratie
  " Ik ben verantwoordelijk voor panklare artikelen, koelverse sappen en convenience producten. Ik volg de trends, zoek nieuwe artikelen, bepaal het assortiment, de winkelpresentatie, consumentenprijs en acties. Heel afwisselend werk, waarbij het prettige contact met collega's én leveranciers me erg aan...
  Marieke Habraken
  Category Manager
 • " Mijn unit team is continu in de weer met de 7 Zekerheden van Jumbo. Voor onze productgroepen moeten we de beloftes ten aanzien van assortiment, prijs, schappresentatie en aanbiedingen elke dag opnieuw zien waar te maken.
  Wibo van Wijk
  Unit manager Category

  Scroll omhoog