Hoofdkantoor

De mensen van ons hoofdkantoor zorgen ervoor! Dankzij de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012 is Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor ondersteunen wij alle winkels op alle gebieden. Commerciële activiteiten bedenken en uitwerken. Financiële rapportages opstellen. Producten slim inkopen. De collega’s van ons hoofdkantoor in Veghel zorgen ervoor. Allemaal zijn we lid van één grote familie met hetzelfde Jumbo DNA: Samen, Ondernemen en Winnen staan centraal. En wist je dat we werken in een vernieuwd en bijzonder gebouw op flexibele werkplekken? En op de begane grond is het Foodcafé, een inspirerende ruimte met een bijzonder assortiment waar iedereen graag komt, óók onze zakelijke relaties.
Bekijk de Hoofdkantoor vacatures

Uitgelichte vacatures

Wat zeggen jouw collega's

  • " “Bij Jumbo werk je samen met veel verschillende collega’s; scrummasters, testmanagers, productowners, analisten en informatiemanager. Daar leer je van en het inspireert. Door ruimte voor creativiteit en kwaliteit, kan ik al mijn inspiratie vertalen naar online solutions voor de klant.”
    Yassine elOuazzani - Front-End Developer
    " “Samen met een leuk, jong en ambitieus team werk je aan de toekomst van Jumbo. Dit uit zich in een open, positieve en gezellige werksfeer. Jumbo heeft de ambitie om marktleider te worden waardoor Online focus heeft vanuit het hele bedrijf.”
    Nadesh van Gorp - Shopmanager Online

    Scroll omhoog