Terug naar Foodmarkt

Foodmarkt Utrecht

Jumbo Foodmarkt creëert een inspirerende omgeving met een fijne sfeer en leuke collega’s, vandaar dat boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt een belevenis is. Er is zó veel meer keus, zó veel inspiratie en zó veel meer smaak. Klanten ervaren, ruiken én proeven al het heerlijks dat dagelijks vers en live word bereid door onze medewerkers. Jumbo Foodmarkt is uniek in Nederland: vers, gemakkelijk en gezond tegen een lage prijs. Of u het nou graag mee wilt nemen of ter plekke ervan wilt genieten, het is mogelijk door het onvoorstelbaar grote assortiment van de Foodmarkt. Om elke klant onze Foodmarkt zo goed mogelijk te laten beleven, zijn we op zoek naar jou. Werk je graag met verse producten, vind je het leuk om de klant te helpen en ben je op zoek naar gezellige collega’s? Solliciteer dan nu!

Alle Foodmarkt Utrecht vacatures

Zó veel te bleven bij Foodmarkt Utrecht

  Wat zeggen jouw collega's

  • " Een dagje uit naar de supermarkt. Wie had dat gedacht? Bij Jumbo Foodmarkt kom je allerlei smaken tegen, van over de hele wereld. Van sushi tot stamppot. Vers bereid door onze koks!
   Zoveel beleving - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt
   " Speciaal voor dit seizoen heb ik een wild-workshop gevolgd. Zo kan ik de klant perfect adviseren over de bereiding van het vlees en het maken van mooie combinaties.
   Zoveel te leren - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt
  • " Dat ik de klant meer kan vertellen over het product en kan helpen bij het bedenken van een lekker gerecht om ermee te bereiken. Dat vind ik belangrijk.
   Zoveel te leren - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt
   " Ik vind het belangrijk dat ik de klant kan vertellen over de oorsprong van onze sinaasappelen. En waarom wij juist voor deze lokale teler met eerlijke producten hebben gekozen.
   Zoveel mooie producten - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt

   Scroll omhoog