Foodmarkt

.De overtreffende trap van klantvriendelijkheid in Nederland. Een compleet andere, geweldige winkel waar mensen echt met plezier werken. Dat is Jumbo Foodmarkt. De Foodmarkt is geïnspireerd door de behoefte van de klant aan vers, gemakkelijk en gezond eten tegen een lage prijs. Dat is wat we bieden. Boodschappen doen is een belevenis geworden. Jumbo opende de eerste Foodmarkt in Breda in 2013. In 2014 volgde Amsterdam en in 2015 is Foodmarkt Veghel geopend.  De klanten zijn onder de indruk van dit gloednieuwe concept. Wekelijks bezoeken meer dan 35.000 mensen een Foodmarkt. Dat succes smaakt naar meer. Naar meer Foodmarkts. Voor zulke bijzondere winkels hebben we bijzondere mensen nodig. Mensen die ambitieus zijn en avontuurlijk. Mensen met een passie voor lekker eten. Mensen die van nature heel gastvrij zijn. Ben jij zo iemand?
Bekijk de Foodmarkt vacatures

Uitgelichte vacatures

Wat zeggen jouw collega's

 • " Een dagje uit naar de supermarkt. Wie had dat gedacht? Bij Jumbo Foodmarkt kom je allerlei smaken tegen, van over de hele wereld. Van sushi tot stamppot. Vers bereid door onze koks!
  Zoveel beleving - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt
  " Speciaal voor dit seizoen heb ik een wild-workshop gevolgd. Zo kan ik de klant perfect adviseren over de bereiding van het vlees en het maken van mooie combinaties.
  Zoveel te leren - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt
 • " Dat ik de klant meer kan vertellen over het product en kan helpen bij het bedenken van een lekker gerecht om ermee te bereiken. Dat vind ik belangrijk.
  Zoveel te leren - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt
  " Ik vind het belangrijk dat ik de klant kan vertellen over de oorsprong van onze sinaasappelen. En waarom wij juist voor deze lokale teler met eerlijke producten hebben gekozen.
  Zoveel mooie producten - Kom werken bij Jumbo Foodmarkt

  Scroll omhoog